Sommerleir bridge

 

Hva: Sommerleir med bridge
For hvem: Alle juniorer, fra 10-25 år
Hvor: Oslofjord Convention Center (mellom Tønsberg og Sandefjord)
Pris: 2490,-

(Noe høyere pris enn i fjor pga overnatting i leilighet i stedet for på flatseng i klasserom.)

Når: Søndag 7. juli kl 12:00- fredag 12. juli kl 10.00

Påmelding

NM Junior: Fredag 12.-Lørdag 13. juli. Sted: Nær Oslofjord Convention Center.

     
 

Nybegynnerkurs på juniorleiren!

     
  Alle ungdom som er glad i å spille kort kan være med på juniorleiren. I forbindelse med juniorleiren arrangerer NBF også nybegynnerkurs.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.  Alt opplegg ellers, som mat, overnatting og fritidsaktiviteter vil være felles for alle deltakerne.

Alle klubber oppfordres til å arrangere en kveld med lynkurs i bridge for ungdom som er glad i spill. De som syns bridge er gøy kan melde seg på juniorleiren.
     
 

Om juniorleiren

     
 

Formålet med juniorleiren er å skape en sosial og god atmosfære som knytter vennskapsbånd og  gir grobunn for økt bridgeinteresse. Godt samhold og vennskap preger leiren.

På juniorleiren blir det arrangert bridgeturneringer i mange ulike former som single, par, imp, lag, lynbridge og hinder.

Det blir også lagt opp til opplæring, fra nybegynnerkurs for de helt ferske til korte teoriøkter for de som er kommet litt lengre.

I tillegg gjennomføres fritidsaktiviteter som fotball, bading m.m. En utflukt pleier vi også å gjennomføre. Dette blir felles for alle deltakerne. 

   
Foto: Svein-Erik Dahl og Trond Høines
 
 

Leirens ledere

 

Sponsorer

 
 

Leiren blir ledet av Pernille Lindaas og Vegard Brekke. Nybegynnerkurset blir holdt av Kurt-Ove Thomassen og Ingmund Bjørkan.

NBF krever (på samme måte som Norges Idrettsforbund) at alle ledere har godkjent politiattest slik at foreldre/foresatte kan være trygge på å sende sine håpefulle til våre arrangement.             
 

         

 
   Pizzabakeren Mjøndalen, Stasjonsgata 2
Telefon: 32 87 87 80
   
Leverer alt av fisk- og sjømatprodukter samt kjøttprodukter fra Strøm-Larsen.
 

 

Sommerleir på samme tid og sted som EM ungdomslag

For dere som har vært på sommerleir før, vil årets leir bli litt anderledes. Bridgeaktivitetene blir de samme, men i stedet for å bo på en skole på luftmadrass, så vil vi i år bo i leiligheter med 4-8 personer. Dere vil få servert tre måltid om dagen på stedets restauranter/spisepunkter. Det blir også helt supre muligheter til å finne på mange aktiviteter utenom bridgen. 

Hvorfor blir det slik? Norge skal være vertsnasjon for ungdoms EM, og vi får da en unik mulighet til å bruke de fine fasilitetene på Oslofjord Convention Center, og samtidig oppleve hvordan et bridgemesterskap foregår. Årets sommerleir blir arrangert samtidig, og på samme sted, som europamesterskapet for ungdomslag. Norge stiller med fire lag: U16, U21, U26 og U26W. I tillegg til å delta på aktivitetene på sommerleiren, vil det bli mulig å heie fram de norske lagene på nært hold. Vi vil kunne se rett ned i spillelokalet der omlag hundre lag fra de fleste europeiske nasjoner stiller, vi kommer til å få besøk av de norske spillerne som sitter på benken, og vi kan følge resultatoppdateringen kort for kort.

Det er viktig at vi heier på en slik måte at vi ikke forstyrrer de norske spillerne, så kontakten mellom leirdeltakere og landslagsspillerne skal alltid være initiert av landslagsspillerne slik at vi ikke risikerer å forstyrre i oppladningen.

Om Oslofjord Convention Center

Oslofjord Convention Center disponerer et stort område som omfatter en stor ny hall (der skal bridgespillingen foregå), leilighetsblokker (der skal vi bo), hyttelandsby (der skal de 2000 deltakerne i VM for hoppetau(!) bo, strand, park og lekeapparat.

 

Foto: Dorothy Vedvik